Udkig efter ny frisør

Her for nyligt var jeg ude og lede efter en ny, fast frisør, da min gamle var lukket og slukket siden ejeren var gået på pension. Da min frisure er en vigtig del af min stil og udseende, skulle jeg derfor finde et sted der tilbød kvalitets klip. Det vigtige for mig her var bare klippet var i top og at det lå nogenlunde lokalt så vi der ikke skulle bruges for meget tid på transport frem og tilbage, specielt hvis det bliver nødt til at ligge i arbejdstiden. Da jeg har en relativ kort frisure, skal jeg nemlig klippes omtrent hver anden uge, og en time frem og tilbage er simpelthen ikke holdbart i forhold til arbejdet.

Da min frisure er vigtig for mig, er det klart at jeg skal have et godt forhold med den der klipper mig, for at have tilliden og kommunikation i orden, for at forståelsen er i top. Efter at have snakket med diverse venner og bekendte, kunne jeg mærke at konsensus på Confiture var rigtig positiv. Confiture er en dame og herrefrisør i Hellerup, og passede derfor perfekt til mine behov. Jeg valgte derfor at ringe ind bestille en tid.

Der var rimelig booket op, blev jeg nødt til at bestille en tid over halvanden uge i fremtiden. Det var ikke noget problem for mig, da jeg var godt på forkant og derfor sagtens kunne vente så længe. Tiden kom endelig, og jeg ankom hos Confiture en tidlig fredag. Jeg blev taget rigtig godt imod, og efter at have få håret vasket og sat mig tilrette i frisørstolen, følte jeg mig rigtig godt tilpas. Medarbejderen var utrolig god til at snakke, samtidig med at fokusere på deres job og levere rigtig god service. Da vi kom i gang med selve klipperiet tog de sig god tid og gjorde sig meget umage. Da de var færdige, må jeg indrømme jeg var yderst tilfreds. Jeg bestilte straks en tid to uger ude i fremtiden hos den samme medarbejder og gik tilfreds derfra.

Så hvis du leder efter en frisør i Gentofte og Hellerup området, så kan jeg stærkt anbefale Confiture.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *