Maling af flyttelejlighed

Her for nogle måneder siden fik mig og kæresten endelig købt os en andelslejlighed. Det havde været mål i lang tid og det at vi endelig fik muligheden for at få vores eget sted, hvilket var helt fantastisk. Da det var et større projekt og noget vi gerne vil bo i længe, valgte vi at få det hele nymalet så det ville være som vi gerne ville have det og samtidig give en vibe af det hele var sprit nyt.

Vi snakkede først med ejendomsforeningen vi flyttede ind i, og fik anbefalet at bruge deres faste maler til at gøre jobbet. Efter noget en kort dialog, måtte vi erkende vi syntes at de var lidt pebrede med deres priser og valgte derfor at kontakte andre malere i området. Vi endte i snak med Malerfirmaet Christensen, da de havde overordentlige gode anmeldelser på der deres trustpilot, samtidig med at de tilbød et gratis og uforpligtende tilbud på vores lejlighed. Et par dage efter kom de ud og så på det hele, og kom med et bud der var næsten 30% lavere end det vores ejendomsforeningens partner var kommet op med. Pga. den gode pris og de mange års ekspertise  de har inden for flyttelejligheder, valgte vi at gå med Malerfirmaet Christensen.

Da vi snart skulle flytte ind i lejligheden, påbegyndte Malerfirmaet Christensen jobbet med rigtig kort varsel. Det var ikke helt optimalt for dem, men de var meget fleksible med os, og vi fik sammen startet projektet ganske tidligt. Da det var hele lejligheden vi skulle have malet, var det et større projekt, som derfor nemt kunne tage en uge. Det skal dog siges til deres ros, at de var færdig før planlagt og alt var blevet super fint. Vi anbefaler derfor klart Malerfirmaet Christensen hvis du f.eks. har en flyttelejlighed eller hus. Prisen hos dem er rigtigt god og arbejdet til perfektion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *