Tæmning af kropsmanke

En af mine venner har lige så lang tid jeg har kendt ham, været lidt af en bjørn. Det er fordi han er stor og behåret. Den første del har aldrig været et problem for ham, specielt fordi han går meget op i løftning, og deltager til diverse stævner. Men håret har altid gået ham på, og gjort om meget utilpas med sig selv. Det har været tydeligt hvis man har kendt ham længe, da hver gang han skal til stævne har han været enden barberet eller vokset. Der har altid efterfølgende været en stor ændring i hans selvtillid for det bedre, og det har altid været ærgerligt når han er gået tilbage i hans mere usikre selv.

Mig og de andre kammerater valgte derfor i år at give ham et gavekort til en permanent laser hårfjerning. Da ingen af os rigtigt havde fået lavede lignende behandlinger, valgte vi at gå til kæresterne og høre dem af. Det endte i et godt flertal for Desireskincare. Det var blandede grunde til vi valgte at gå med dem, da de var lidt længere væk end mange af de andre alternativer, men de gode udtalelser og pris gjorde dem til den tydelige vinder.

Vi købte et gavekort til ham og fik sendt ham godt afsted. Vi endte med at tage afsted sammen, da vi alle syntes det var lidt skægt og ville se om han ville pive. Da vi ankom blev han godt taget imod, og inden vi kom i gang forklarede de rigtigt om hvordan han skulle forholde sig, osv. de gjorde et rigtigt godt stykke arbejde og han var overhovedet ikke nervøs da de først gik i gang. Det var et større projekt, da det var det meste af kroppen der skulle igennem, men alt taget betragtning arbejde de ganske hurtigt. Da vi var færdige var han vældig tilfreds og bestilte straks en ny tid til en anden gang. Overall vil vi anbefale enhver anden til Desireskincare, hvis de har brug for hjælp med uønsket hårvækst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *