Professionel hjælp til hoften

Da jeg stadig var ung, frisk og uden børn gik jeg meget op i træning. Jeg var bestemt det man kan kalde en ego løfter, som ofte tog mere vægt end jeg måske burde. Det gjorde at jeg ofte at min form aldrig helt var på plads og jeg til ragede mig en del trænings relaterede skader. De fleste af dem var heldigvis ikke seriøse, og i min uvidenhed levede jeg efter mottoet “What doesn’t kill you, makes you stronger”. I princippet, at de “bare skulle trænes væk”. Det blev jeg heldigvis ikke rigtig straffet for, men en dag på squatten, “poppede” min hofte og gjorde noget så ondt. Jeg kom derfor til både læge, fyseterapreut og keopraktor, og den store konsensus var jeg skulle vente og lade det hele. Desværre blev det aldrig rigtig som før, og jeg begyndte at træne igen

Selve træningen derefter føltes aldrig rigtig, og fortsatte med at prøve at få hjælp. Desværre kom vi aldrig rigtig fremtid nogen ordentlig løsning, og fik kun formindsket smerterne jeg havde.Til den dag idag har jeg stadig smerter når jeg drejer mit ben ud af og når jeg bukker mig. Mig og en kammerat jeg ikke havde set i lang tid sad en aften på et værtshus og fik os nogle øl. Ud på aften tabte jeg min pung, og da jeg bukkede mig ned for at samle den op kunne han se at jeg havde problemer med det. Han spurgte ind til det, og samtalen tog en drejning. Han snakkede om hvordan hans kæreste havde været hos ClinicQ for kvinder, og hvordan hun havde løst hendes problem.

 Mit Besøg hos ClinicQ

Selvom om det var lidt uortodoks, endte jeg med at kontakte ClinicQ et par dage senere for at se om de kunne hjælpe mig. Jeg er godt nok ikke en kvinde, men tænkte at det stadig var forsøget værd. Jeg fik arrangeret en tid på klinikken i Lyngby, hvor vi endte lidt med at snakke om hvad og hvordan det var sket. Inden jeg tog hjem fra mit første besøg, endte jeg med at få nogle øvelser med hjem til næste gang.

Allerede inden mit andet besøg hos ClinicQ var mine smerte allerede langt mindre. Da jeg kom igen begyndte vi på den egentlige behandling af smerter i hoften, som ikke var ovre slemt. En af mine store frygte, var nemlig at det ville gøre lige så ondt som hos fyseteruperten. Det er nu seks måneder siden, og selvom jeg har smerter kan jeg knap nok mærke det mere. Jeg har været yderst tilfreds med hele min oplevelse, og anbefaler bestemt ClinicQ for kvinder på det stærkeste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *