Hårpigmentering hos Scalp

En af mine barndomsvenner har siden en alder af 15, haft rigtig dårlig hårvækst på hovedet. Nu snart 10 år senere, og væksten er kun blevet værre med tiden. Det har længe været et selvtillids og værds problem, som han aldrig har kunne kommet af med. Derfor havde mig og kammeraterne valgt at gå all-in på hans 25 år fødselsdag, og give ham en gave der kunne hjælpe. Vi havde derfor valgt at kigge på et sted der kunne hjælpe med at give noget hår igen, eller hvertfald en illusion om det var der. Vi havde derfor kigget på forskellige løsninger på hårtab. Der var mange forskellige løsninger på problemet, men de fleste var meget langsommelige, og ubehagelige. Valget endte med at blive mellem hår transplantation eller hår pigmentering.

Transplantation vs hår pigmentering

Vi kiggede lidt på de forskellige løsninger, og var meget usikker på hvilket ville være rigtigt. Vi prøvede derfor at høre indirekte gennem familien, hvad han helst ville fortrække. Efter en smule skjult research gennem familien, og en længere diskussion mellem kammeraterne, bestemte vi os for at en hårpigmentering nok ville være den bedste idé for ham. Det er pga. han fortrækker at være korthåret, samt det krævede mindst arbejde for at vedligeholde det.

Hvem er så den rigtige?

Her kom det store spørgsmål så, hvem skulle vi vælge? Vi kiggede lidt rundt, og prøvede at høre de forskellige firmaer an, kvalitet, pris og ekspertise i forhold til orientering var super vigtigt. Vi fik fat i scalp.dk, hvor vi fik mulighed for at kontakte en af de tidligere patienter der havde fået hårpigmentering. Efter en kort snak med ham sendte han nogle billeder af resultaterne efter bare to behandlinger, som var meget veltalende for hele operationen. Vi bestilte derfor en tid, som vi så gav ham i gave. Vi tog alle med derud, både for at betale, men også for at se på procedure og resultatet. Det overordentligt imponerende, og han var vældig glad for resultatet. Så hvis du har tyndt hår, eller andre grunde til mangel af hår på hovedet. Så anbefaler vi stærkt at gå scalp.dk få en rigtig god behandling.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *