Renovering af vores altan

Eftersom vi nu har boet i vores nye lejligheder et par måneder, opdagede vi hurtigt ulemperne ved en normal altan. Vind og vejr gik lige ind, og brugen af den blev derfor stærkt reduceret i forhold til hvad vi egentlig havde håbet. Altanen havde endda været en af hovedårsagerne til vi havde købt lejligheden i første omgang, da den er stor og flot, samt har en utrolig udsigt. Vi valgte derfor vi skulle have den renoveret og redesignet lidt da vi var i gang, så den rigtig kunne blive et knudepunkt for husholdningen. Vi hoppede derfor sammen på nettet en fredag aften, for at checke de forskellige muligheder, som vi så kunne tage ud til Lørdag. Vi blev hurtigt forelsket i glas altaner med foldeglas, da det både gav den helårs brug vi savnede, samt så super godt ud

Jagten på en glas altan med foldeglas

Vi tog derfor ud lørdag formiddag, for at kigge på de forskellige alternativer. Vi ankom til nogle forskellige udstillingshuse, og slog os løs. Der var en masse forskellige muligheder, og vi endte med at bruge rigtig mange timer på de forskellige fremvisninger. Der var et par forskellige stile og mærker der var virkelig attraktive, men den klare vinder blandt dem vi kiggede på, var klart Lumon med deres glas altaner. Efter vi kom hjem, sammenlignede vi vores idéer, og brainstormede.

Vi endte med at gå med Lumon og deres elegante glas altaner med foldeglas. De endte som vores personlige vinder, pga  de ramte præcis vores behov for at lave os altan åben til helårsbrug, på en meget elegant og stilfuld maner. Vi hoppede derfor ind på deres hjemmeside, for at indhent et tilbud på hvad det ville komme til at koste os. Vi venter nu spændt på engang her i løbet af næste uge, hvor det skal komme forbi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *