Safari i det Jyske, med hjælp af biludlejning

Jeg er jo desværre sammen med en pige fra det Jyske, og var derfor her over sommerferien, nødsaget til at tage hen og besøge svigerfamilien. Da vi ikke havde de store planer om at tage ud lave alt for meget, bestemte vi os for at tage toget frem for bil, for at slippe for hjemrejse trafikken. Det gav også muligheden for at strække benene undervejs, hvilket vi begge sætter enorm høj pris på. Vi ankom så en lun eftermiddag hos svigerforældrene, hvor vi så også lånte et værelse. Vi havde desværre ikke planlagt det hele store mens vi var i det Jyske, da vi havde forestillet os at det meste af vores tid ville gå med familiebesøget. Vi endte dog hurtig med at indse, at svigerforældrene havde langt mindre tid til at se os end, end vi havde dem.

Vi endte derfor med alt for meget tid på hænderne, og i en samtale med svigerbroren anbefalede han os stærkt at leje en bil hos Fire Hjul, da der ikke var brug for depositum der, nemlig fordi deres mål var at fjerne alt besværet. Vi satte os derfor ned, og planlagde nogle steder at tage hen for at se hvor mange dage vi skulle bruge den.

Nem og billig biludlejning hos Fire Hjul

Da vi ankom til Fire Hjul, kunne vi de havde et stort udvalg og nyere biler, som alle så mægtig fine ud. Ydermere var der alle typer, der var mulighed for personbiler, varevogn og flyttebiler. Vi gik direkte op i skranken, for at forhøre os om priser på biludlejning. Vi var vældig overrasket, da der var biler helt ned under 300 om dagen. Vi valgte straks at leje en, da vi stærkt fortrød vi ikke havde taget vores egen med. Vi endte så med at leje end mindre personbil, og tog drog rundt til den alsidige familie, og et par Jyske seværdigheder. Vi havde super meget glæde af biludlejning hos Fire Jul, så hvis du skal til det Jyske og står og mangler en bil, anbefaler vi stærkt at du tager et smut forbi og lejer en der.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *