Identitet og historie i møbler

Vi ved alle hvor vigtigt det er at have et hjem man føler sig hjemme og bekvemt i. Hvordan man opnår det er unikt for alle, men en god start er altid at sørge det ser ud som man gerne vil have det til, så det rigtig reflektere hvem du er som person. Derfor kan du med fordel købe møbler som du rigtig godt kan lide, og som samtidig passer rigtig godt sammen. Ofte er der noget  tab i identitet, når man køber noget fra f.eks. Ikea, hvilket kan gøre det hele mere upersonligt. Vi anbefaler så derfor gerne at være lidt “hipster” når det kommer til hvor du shopper møbler.

En anden god idé du kan gøre når du leder efter kvalitets møbler, er også at kigge brugt. Her kan du ofte finde møbler med rigtig meget “personlighed” da det kan være tydeligt at de har en historie. Det afspejles klart i deres slid, men også i den behandling de muligvis har modtaget. Er det f.eks. et gammel møbel, men rigtig flot vedligeholdt, ved du det har været elsket og nogle har været rigtige glade for. Specielt ting som trækister kan have sådan en flot effekt.

Her anbefaler vi dig, hvor du kan shoppe

Som sagt er det vigtigt at dine møbler og indretning reflektere dig, og din personlighed. Derfor kan det være svært at shoppe møbler hvis de mere normale butikker ikke lige kan klare sagen. Tricket bliver i stedet at lære de alternative, og mindre kendte steder. Et godt eksempel kunne f.eks. være The Travelling Band. De har et stort udvalg af kendte mærker, i mere rå format da det er stærkt indisk inspireret. Her kan du b.la. få en masse interiør dekorationer fra f.eks. Unika Møbler, i form af alt fra trækister til skule, fade og duftlys.

Med et stort katalog som hos The Travelling Band, kan du være sikker på at du finder der kvalitetshåndværk, der reflektere og udstråler de værdier netop du sætter pris på.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *