Løber din telefon hurtigt tør for strøm?

Kender i det, når ens batterilevetid på telefon er irriterende ringe? Det gør jeg i hvert fald. Selvfølgelig kan det have noget at gøre med hvor gammel ens telefon er, og hvor længe man har haft den. Jeg synes selv jeg har passet meget godt på min telefon i det år, jeg nu har haft den. Min telefon holder måske strøm lidt over en halv dag, hvilket er ret frustrerende. Jeg gider ikke bruge penge på hverken en ny telefon eller på at skifte batteri. Det er jeg for nærig til pt, og derfor har jeg fundet frem til en anden løsning.

Jeg er vild med alle de nye gadgets, der er fundet rundt omkring, og derfor holder jeg mig altid opdateret på diverse sider omkring det nyeste nye. I tidernes morgen inden, der var kamera indbygget i mobiltelefoner, der havde jeg en Siemens telefon, hvor der kunne tilkøbes et kamera, der kunne tilkobles. Det var fuldkommen banebrydende på den front, men nu i dag forventer de fleste af os, at vores telefon tager knivskarpe billeder, der kan erstatte det almindelige digitalkamera. Mon der kommer en tid, hvor de kan kompensere for spejlrefleks-kamera også? Det tror jeg i hvert fald på.

Udfordringen med de nye smartphones er, at de sluger strøm. De mere kraftige processorer kræver bare mere af telefonen. Derudover er der kameraet, den store skærm, der skal lyses op, og så alle de apps, vi bruger på telefonen. Det bruger alt sammen batteri. Jeg fandt siden Batterystore.dk, der er har en god række forskellige powerbank. Der har jeg bestilt en, der kan oplade min telefon 4-5 gange på en opladning. En powerbank er en lille smart boks, der fungerer, som en transportabel oplader. Med den ved hånden undgår du at være afhængig af strøm på farten. Så køb en powerbank, hvis du er træt af at oplade din telefon. Hvis du selv gerne vil have en powerbank, kan du også købe en hos Batterystore.dk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *