ægte og hyggelig italiensk restaurant København

Vi holdte manderåd i sidste weekend. Den blev holdt hos Piccolavenezia.dk i Gentofte. Der var rigeligt med plads og masser af lækre italienske retter. Er du på udkig efter en italiensk restaurant i København, så bør du helt klart besøge stedet. Uanset om det er alene eller sammen med vennerne. 

Stedet indbyder til, at du sagtens kan gå alene. Der er hyggeligt, og atmosfæren er skøn. Tjenerne så ud til at være utrolig imødekommende, og de var godt til at være rundt i rummet og snakke med de forskellige gæster, uden at være for påtrægende.

Vi bestilte både forret og hovedret og dessert, og jeg var mildest talt propmæt bagefter. Vi skulle have været ude og sippe cocktails bagefter, men jeg var nødt til at kaste håndklædet i ringen og søge hjem. Jeg var så ødelagt. Både af at have været på i flere timer, og fordi jeg var propmæt. Jeg er typen, der ikke slipper tallerkenen, før den er tømt, for alt der hedder mad. Derudover er jeg også typen, der skovler brød ned på sidelinjen, som fik jeg aldrig mad derhjemme. Men det var bare så lækkert.

Når vi holder mandedag, så kører vi som regel også et par rødvine ned til maden. Og denne aften var ingen undtagelse. Så var bare så træt og mædt bagefter vores måltid. Det er jeg som regel efter at have drukket rødvin. Det er som om, at det var har en sløv virkning på mig. Men syntes ikke, jeg ville droppe det til den her lejlighed, nu drengene var med, og fordi jeg synes, det hører til italienske kødretter, som var det, jeg gik efter. Jeg bestilte rib eye med portvinssause, sæsonens grøntsager og kartofler, og til forret valgte jeg tyndtskåret oksemørbrad med pinjekerne. Så skal du også besøge en ægte hyggelig italiensk restaurant i København, så bør du lægge turen forbi Piccolavenezia.dk

dreamstime_xl_39754293

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *