Isolering i Espergærde

dreamstime_xl_19817944

Det er de kolde tider som vi bevæger os væk fra, men vinteren og kulden kommer stærk tilbage igen om blot et halvt års tid, så hvorfor ikke forberede os bedst muligt på denne i perioden, hvor det danske vejr muliggør at vi kan opgradere på vores hus eller lejligheds isolering.

Ligesom at man som forbruger kan købe sig en ekstra trøje at have på indenunder, eller en jakke til at kunne holde kulden ud, kan en husejer bedre sin ejendoms kolde ydervægge og træk ved at foretage isolering eller udvendig isolering – Brødrene Kyhl er isolatør i Espergærde, og foretager isolering i Nordsjælland – Find Brødrene Kyhl her 

Her rådgiver tømrervirksomheder på normalt vis husejere at isolere deres ejendom udvendig, da en udvendig isolering samtidig renoverer facaden. Der findes samtidig øvrige fordele, men hvor der er fordele er selvfølgelig også ulemper. Den anerkendte tømrervirksomhed, Tøemrer-kyhl.dk der er beliggende i Espergærde, og som udbyder isolering på hele Nordsjælland, kommer herunder med deres basic råd i henhold til isolering.

 

Fordele ved udvendig isolering:

  • Facade bliver renoveret
  • Ydervæg holdes varm og tør
  • Ingen påvirkning på indvendige rum
  • Boligareal forbliver konstant
  • Mere attraktiv ved hus salg

Ulemper ved udvendig isolering:

  • Dyrere at isolere udefra, da udvendig isolering medfører ny facade og muligt behov for nye vinduer – typisk 2.000 kr. pr. kvadratmeter facade ved isolering udvendigt
  • Dårlig isolerings løsning til huse med et tagudhæng der er lille

Når det så er sagt, er der alle gode grunde til at isolere sit hus, især fordi det kan medvirke til store besparelser på energiregningen, samtidig med at der holdes på den dejlige varme fremfor at denne fosser ud i vinterkulden.

Har du brug for ekstra råd i forhold til emnet isolering, eller brug for isolerings arbejde i det hele taget i Espergærde omegn eller i Nordsjælland, så kommenter gerne på følgende indlæg eller henvend dig til Brødrende Kyhl på Toemrer-kyhl.dk.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *