Persondataforordning rammer virksomheder hårdt

For hvert år år der går ændrer vilkårene sig drastisk for både forbrugere og virksomheder i denne tid af konstante forandringer. Forandringerne sker dels indenfor it, og her er blandt andet opdateringerne på persondataforordning, senest opdateret den 14 april i år 2016, efter fremlæggelse af Europa Kommissionen, og som vil være en realitet for virksomheder der skal indstille sig på nye retningslinjer og krav 2 år efter vedtagelsen. Dette svarende til en lovændring der træder i kraft i midten af maj 2018.

Til jer der ikke ved hvad persondataforordning omhandler, er det dels it beskyttelse af CPR-numre, men udover beskyttelse af personnummer, er det samtidig også en forordning der er til for at beskytte indgående persondata i en virksomhed, der sker ved transaktioner på hjemmesider og dels om medarbejderne internt i virksomheden. Persondataforordningen kan derfor ramme hårdt på de virksomheder, der ikke har tilstrækkelig it sikkerhed, ikke har forberedt sig med de rigtige it løsninger, eller er blevet tildelt den rette rådgivning af it konsulenter. At beskytte persondata er nutidens vigtigste element i en virksomhed, og virksomheder skal såvel også kunne dokumentere for hvem der har tilgang til at tilgå de private oplysninger i interne registre – Kontakt Gravgaard Partners kompetente it konsulenter

Gravgaard Partners har i samarbejde med deres kompetente it konsulenter dog udviklet en løsning  til virksomheders datasystem i form af et plugin, der kan forenes med IBM notes, og sikre it sikkerhed for jeres virksomhed i henhold til persondataforordningen efter blot 4 timers installation.

Læs mere om persondataforordningen og Gravgaard Partners plugin løsning på it sikkerhed her

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *