Mountainbike – mit frirum

Guderne skal vide, at jeg elsker min skønne kæreste Olivia og vores lille søn Kåre og jeg ville ikke bytte mit liv med nogen, hvis jeg fik muligheden. Men sommetider har jeg altså behov for at komme lidt væk og bare være sammen med mine drengevenner. Jeg må indrømme, at det er lidt hårdt at have sådan en lille en og pludselig bliver man meget voksen og ansvarsbevidst.

Adrenalinsus

Derfor kører jeg mountainbike. Det er fantastisk at mærke adrenalin bane gennem kroppen og være fuldt fokuseret på vejen. Jeg kan for en stund lade hjernen stå på standby og glemme alt om bleer og barnegråd og bare suse derudaf og lege lidt igen.

mtb lygter

Vi lægger som regel vores ture i weekenderne, men sommetider tager vi en aftentur og det er noget helt særligt.  Det er ekstra sjovt om aften og det skærper sanserne endnu mere. Men dels for selv at kunne se og dels for at blive set, så er det vigtigt at vi har mtb lygter. Nu er vi jo en flok drengerøve, så der kan gå lidt konkurrence i hvem der har det fedeste gear og jeg må indrømme, at der findes mange forskellige typer mtb lygter og kvaliteten er også meget svingende. Personligt har jeg selv størst glæde af den mtb lygte, der kn montere på hjelmen og når nu vi går så meget op i fedt gear, så er det ret lækkert, at der findes mtb lygter som LED lygter. Rent faktisk er det den mest populære mtb lygte. Jeg skal selvfølgelig lige nævne, at hvis man kører ude på vejene i mørke, så det naturligvis nødvendigt også at have en lygte monteret foran samt bagpå cyklen, så bilisterne kan se cyklisten. Og se, nu kommer faderen op i mig igen for selvfølgelig ville det være rist at komme til skade eller blive invalid, men det ville da være helt forfærdeligt hvis jeg døde i en alder af 33 år bare fordi jeg ikke havde en skide mtb lygte monteret.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *