Tag vennerne med på en italiensk restaurant i indre by

Der er noget, som jeg simpelthen gør for sjældent, og det er at tage venner på restaurant. Det kan bare handle om en enkelt gang om måneden, men så får man snakket og hygget, som man måske ellers ikke ville.

Derfor har jeg forsøgt at tage initiativ til se mine venner noget oftere, hvor vi så tager ud og spiser noget lækker mad og drikker en god flaske vin. I min vennegruppe er vi alle sammen helt vildt glade for italiensk mad, som typisk består af pasta eller pizza. Det kan måske lyde simpelt, men når det bliver lavet rigtigt, så kan man virkelig smage forskellen.

Fantastisk restaurant i København

Alle mine venner og jeg bor selv i København, så jeg gik på jagt efter en lækker italiensk restaurant indre by, som var nem at komme til og fra. Og jeg må bare sige, at maden ikke skuffede. Jeg har sjældent smagt så god en bolognese, som jeg gjorde sidste fredag, da vi tog afsted.

Måske lyder det lidt kedeligt, når man siger, at an har spist bolognese, men hold da op, det var langt fra det samme, som når jeg selv laver den. Så den kan virkelig anbefales. Alle gutterne var også meget begejstrede for deres retter.

Tag også dine internationale venner med

Jeg har en rigtig god ven fra USA, og han var også med på en italiensk restaurant indre by sidste fredag. Han var så begejstret, da jeg fortalte ham, at vi skulle ud og have ”italian food copenhagen”. Han elsker det, så der har vi i den grad noget tilfælles.

Så hvis du også har nogle internationale venner, som skal ud at opleve København, så vil jeg anbefale at gå efter de italienske restauranter. Man går aldrig galt i byen med dét.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *