Ny telefon med qikfixphone

Jeg har netop fået repareret min telefon hos Qikfixphone, som var hurtige og billige. Jeg havde tabt min telefon på noget asfalt her i sidste uge, og jeg var grædefærdig, da jeg opdagede, at hele skærmen på min skærm var røget sig en tur. Jeg syntes ikke lige, at jeg havde råd til at købe en hel ny telefon. Qikfixphone laver iphone reparation i København, og jeg kan helt klart anbefale dem, hvis man bor i nærheden. 

Og jeg syntes nu heller ikke, at jeg havde råd til at betale for et nyt skærmskift, for jeg var blevet fortalt af mine venner, at det kostede en formue, hvis man skulle have nyt origanlt iphone glas. Jeg googlede derfor lige markedet og faldt heldigvis over Qikfixphone.dk, som er en mindre reparationsbutik, som beskæftiger sig med reparation af forskellige divices. Jeg tog derfor en tur ud forbi butikken og fik en snak med dem. Jeg blev her glædeligt overrasket over at høre, at det ikke ville koste mig en formue at få repareret telefonen, og at de ville kunne gøre det med det samme. De er åbenbart specialister i alle typer iphone reparation i København, hvilket var utrolig heldigt for mig.

Jeg afleverede derfor min smadrede iphone til manden i butikken og spadserede en tur rundt i byen og så på butikker. Bagefter satte jeg mig på en café og nød og en god kop kaffe, og vupti, så var det tid til, at jeg kunne hente min telefon nede i butikken.

Da jeg fik telefonen, så det vitterligt ud som om, den var helt nu. Og alt indhold på min telefon var intakt. Ikke et billede var slettet, og intet telefonnummer var væk. Det var dumt, at jeg i første omgang smadrede min telefon i jorden, men på den anden side, så blev det heldigvis en billig lærestreg, jeg fik mig.

Jeg har dog fået sat panserglas på nu, så det ikke sker igen foreløbig. Og jeg har også fået sat et ekstra stort, tykt cover på telefonen, som skal beskytte den ekstra meget.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *