Nyt hjem, der emmer af stil og æstetik

Der er bare noget over Sydeuropa. Deres stil er mere farverig og voluminøs. Ligesom klimaet udstråler de varme og deres møbler giver et godt modspil til den mere kølige og minimalistiske nordiske stil. Min hustru og jeg har købt en skøn bolig i Nordsjælland og nu har vi indledt projekt indretning. Egentlig var det oprindeligt min hustrus idé og det har altid været hende, der stod for indretningen af vores hjem, men denne gang starter vi helt fra bunden og jeg må indrømme, at jeg er blevet bidt af det.

Vi har stort set solgt alle vores ejendele og kun beholdt det, det havde affektionsværdi for os. På den måde tror vi, at vi stadig kan bevare den personlige stil.

Professionel indretningshjælp fra Jens Lyngsøe Interieur.

Vi vil gerne have en gennemført stil, der går igen i alle rum, så huset fremstår som en enhed i stedet for som tidligere, hvor stilen stak i alle mulige retninger og i den grad bar præg af, at vi havde købt ting, som vi umiddelbart kunne lide uden at tænke så meget over om de passede sammen med det øvrige interiør. Vi vil gerne have hjælp til at finde ud af, hvilken stil vi egentlig godt kan lide og derfor skal vælge som det gennemgående tema. Lige nu er vi både tiltrukket af det eksklusive, det elegante, vintage samt retro. Men uanset hvad, så vil vi gerne have en stil, der udstråler elegance, charme og hygge. Hos Jens Lyngsøe Interieur forhandler de eksklusive møbler fra Frankrig og Italien. De er håndlavede og kan skræddersyes, så de passer perfekt ind i alle hjørner og kroge. Men det der gør hjemmet hyggeligt, er alt boligtilbehøret i form af lamper, vaser, spejle, kunst, puder, gardiner og tæpper, etc. og det forhandler de også hos Jens Lyngsøe Interieur. Vi har købt en design pakke, hvor de hjælper os med at definere hvilken stil vi ønsker og derefter kommer med et udkast til en indretning, der emmer af stil og æstetik. Jeg er overbevist om, at det bliver fantastik og jeg er bare så spændt – det er bedre end juleaften.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *