Professionel tandlæge i København

At gå til tandlægen kan faktisk godt være en god oplevelse. Det faktum måtte jeg sande forleden, da jeg var på besøg hos min nye tandlæge i København. Normalt er jeg ikke særligt begejstret for at gå til tandlægen – man kan nok godt sige, at jeg har en lille smule tandlægeskræk, og jeg savnede en tandlæge, der tog sig tiden til at forklare og sætte mig ordentlig ind i tingene, så jeg følte mig tryg.

På mit fodboldhold taler vi om alt mellem himmel og jord, og da snakken en aften efter træning faldt på tandlægebesøg og professionelle tandlæger i København, fortalte jeg om min tandlægeskræk, og det vist sig, at der var flere på holdet, der havde det ligesom mig. En af mine holdkammerater anbefalede mig City Tandlægerne – en tandlæge i centrum af København, der har fokus på den nærværende service og minimering af tandlægeskræk.

Positiv overraskelse og min varmeste anbefaling

… og jeg må bare indrømme at min holdkammerats positive anmeldelse ikke var nogen overdrivelse. Her blev man budt velkommen i en indbydende klinik, hvor man med det samme kunne fornemme, at der var styr på tingene. Jeg havde bestilt tid til et almindeligt tandtjek, men hvis man ligesom mig ikke er så glad for tandlægebesøget, kan det altså også være udfordrende nok.

Tandlægen tog pænt imod mig, og under hele tjekket blev der forklaret, så jeg vidste, hvad der foregik. Helt sikkert den bedst tandlæge i København, som jeg endnu har stiftet bekendtskab med, og jeg kan kun give City Tandlægerne mine bedste anbefalinger.

Som et ekstra plus er prisen meget fornuftig set i forhold til den kvalitet og professionalisme, man bliver mødt med. Et sted, hvor man føler sig tryg og godt behandlet. For mit eget vedkommende har jeg lagt tandlægeskrækken på hylden og jeg bestilte i samme omgang et tjek igen om et halvt år, så er der styr på tænderne fremover 😊

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *