Den lækreste take away i Nordsjælland

Den anden dag, da mig og et hold venner havde været ude og træne en omgang fodbold, var vi blevet godt og grundigt sultne. Ofte slutter vi træningen af hos en af mine venner, der bor i Gilleleje til en enkelt øl eller en Gin & tonic, og denne gang havde vi også lyst til at spise aftensmad sammen.

På grund af den spontane indskydelse, havde vi naturligvis ikke handlet ind, så vi selv kunne lave noget i køkkenet – og faktisk, tror jeg heller, at vi havde overskuddet til det efter en lang arbejdsdag og en seriøst omgang træning. Vi gik derfor på nettet og begyndte at søge efter noget lækkert take away, som kunne stille vores sult. Bingo! Vi fandt hurtigt frem til Café Saseline, som tilbyder take away i Gilleleje.

Menukortet havde en masse lækkerier at byde på, og det var faktisk lidt svært at vælge mellem alle de gode retter – især når man er blevet virkelig sulten. Vi blev dog enige om, at det kunne være ret lækkert med en god bøf med stegte kartofter og bearnaise.

Hurtig service & veltilberedt mad – Her får du noget for pengene!

Mens vi ventede på, at maden blev tilberedt, spillede vi en omgang FIFA, men heldigvis gik der ikke særligt lang tid, før vi kunne hente maden på caféen. Da vi kom hjem med maden, blev vi virkelig overraskede over det høje niveau og den høje kvalitet: en perfekt stegt bøf – medium, stadig saftig og mør, velkrydrede og sprøde ovn-kartofter og hertil en lækker og fyldig bearnaise. Alt i alt var det altså lige, hvad jeg havde brug for. Kan kun anbefale take away i Nordsjælland fra Café Saseline. Bedre bliver det ikke!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *