Herlig restaurant på Vesterbro – God stemning & lækker mad

Selvom jeg elsker mit arbejde – og virkelig brænder for at skabe gode artikler og komme med gode anbefalinger til jer, mine kære følgere, så er weekenden stadig den bedste tid på hele ugen. Her er der tid til nærvær med familien. To dage, hvor vi kan gøre, hvad vi vil. Om det så bare er et par gåture i parken, film og bland-selv-slik på sofaen, eller gode madoplevelser ude i byen, værdsætter jeg virkelig weekenderne – og netop gode restaurant- og cafébesøg står højt på mig og min kærestes prioriteringsliste.

Sidste weekend gik turen til Restaurant Ankara, som er en autentiske tyrkisk restaurant på Vesterbro. Besøget viste sig at blive en oplevelse i særklasse, og jeg kan derfor kun anbefale at lægge vejen forbi Restaurant Ankara.

Denne restaurant på Vesterbro tager dig med på en rejse til Tyrkiet, Maden er eksotisk, krydret og varm. Vi valgte at gå på opdagelse i den store buffet, som virkelig er et sandt overflødighedshorn af tyrkiske specialiteter og retter – tankerne ledes nemt hen på en fortovsrestaurant i det pulserende Istanbul. Man kan virkelig mærke at restauranten gør meget ud af at give gæsterne en autentisk oplevelse, og du kan derfor både finde hjemmelavet humus, tykiske frikadeller (Köfte) samt kalvekød i flødesauce og tyrkiske osteruller (Sigara Börek). MMMM!

Udover at du kan forvente en smagsoplevelse i særklasse, er der også live mavedans i restauranten, som er med til at understrege den ægte tyrkiske atmosfære. Forestillingen blendede godt ind, så maden og underholdningen var en god kombination, som kun kan anbefales at prøve! Det er i hvert fald ikke sidste gang at vi besøger Restaurant Ankara, som jeg godt tør at kalde for den mest autentiske tyrkiske restaurant på Vesterbro!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *