Svage knogler, brækkede ben og osteopeni behandling

For alle der læser med på bloggen her, så ved i muligvis jeg lige så stille er ved at komme op i alderen. Efter et mindre uheld for her, seks måneders tid siden, endte med at jeg brækkede armen. Det kom som en overraskelse for både mig selv, og min læge, da det kun var et mindre fald. Det kunne selvfølgelig bare være uheldigt, men for at være på den sikre side fik jeg lavet et check. Det viste sig så, at jeg havde lav knogletæthed, også kendt som “osteopeni“. Min læge anbefalede mig stærkt at begynde at træne, da det er en måde at styrke knoglerne på udover diverse vitaminer og kalk indtag. Det var desværre ikke rigtig en mulighed for mig, da jeg lider af en større hofteskade da jeg blev påkørt i mine yngre dage. Den forvoldte mig nemlig store smerte under fleste øvelser.

Jeg fik derfor en henvisning til en fyseterupert, for at se om der ikke var nogle øvelser han kunne anbefale, og som var mulige for mig. Fyseteruperten indså hurtigt hvad jeg også havde, at selvom jeg havde fri nok bevægelse til daglig brug, gik det ikke med ekstra vægt på. Han havde desværre ikke løsning på mit problem, men anbefalede at jeg kunne prøve en alternativ form for behandling. Han viste mig Osteostrong, og selvom det ikke var statsstøttet kunne jeg få en gratis prøvetime med en osteopeni behandling.

Osteostrongs osteopeni behandling

Jeg fik taget min gratis prøvetime, og fik mig en osteopeni behandling. Efterfølgende fik jeg aftalt nogle ekstra tider de kommende uger, da fremgang først kun måles et par måneder inde. Den måde osteopeni behandlingen fungere, er ved at lægge høj vægt på dine knogler. Det er nemlig enormt vigtigt for at stimulere knoglevæksten og forøge tætheden på den måde.

Det er nu omtrent fem måneder siden, at jeg begyndte osteopeni behandlingen. Jeg har lært et par ting osteopeni behandling det i den tid, og kan muligvis svare på nogle af jeres spørgsmål. Det tager heldigvis ikke lang tid, så det er ikke tiden man skal ikke være bekymret om. Specielt fordi det kun sker en gang om ugen. Udover det, så kræver det ikke noget fysisk, og er derfor super nemt for en skadet person som mig at gennemgå. Til sidst, så virker det helt bestemt, og har faktisk også gjort at min kropsholdning er blevet meget bedre. Udover at jeg kan føle det, kan det også ses på mine scanninger.

Jeg anbefaler klart osteopati behandling, til folk der ikke gider bruge tiden i fitnesscenteret, men faktisk har brug for den her stimulering til knoglerne, og på den måde styrke dem. Hvis du kontakter dem nu, er der stadig mulighed for en gratis prøve time.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *