Søde begyndersko til små, nysgerrige fusser

Min blog handler jo normalt om at give gode råd og anbefalinger til mænd – alt lige fra økonomi, livsstil og fritid. For mig er far-titlen en meget stor del af mit liv, min hverdag og identitet. Derfor føles det også meget naturligt for mig at give mine bedste råd og anbefaling til videre, mand til mand, far til far. Min lille søn Kåre er efter hånden begyndt at rejse sig op ad stoleben, radiatorer, sofaer – ja, faktisk alt, der kan give bare en smule balance. Det gik hurtigt op for mig, at han naturligvis skulle have det bedste udgangspunkt for at tage de første skridt og et stabilt og skridsikkert underlag.

Jeg gik på nettet og søgte efter begyndersko, der ville leve op til mine høje krav om ergonomi og skridsikkerhed. Jeg fandt hurtigt frem til Petit Nords webshop, hvor de har et fantastisk udvalg af børnesko til alle aldre, inklusiv begyndersko i flotte, enkle og skandinaviske designs. Materialerne er ligeledes fra øverste hylde – Højeste kvalitet og bæredygtige uden farlig kemi. Bedre bliver det vist ikke!

Begyndersko i topkvalitet

Da jeg et par dage efter modtog de fine begyndersko med posten, blev jeg meget overrasket over kvaliteten. Man kunne virkelig mærke, at der var kræset om materialevalget og designet – sikke en fornøjelse. Virkelig godt håndværk. Bunden er udformet, så den giver mest mulig støtte til barnet, når de første skridt tages, og som et ekstra plus udsætter du ikke dit barn for farlig kemi, da alle materialer er naturlige og bæredygtige.

Det er bestemt ikke sidste gang, at jeg køber sko til Kåre hos Petit Nord – de har nemlig også meget andet godt end begyndersko. I shoppen finder du alt fra sneakers og vinterstøvler til ballerinaer go indendørssko. Så der er sko til enhver lejlighed og årstid. Anbefalingen er hermed givet videre til alle fædre, der synes godt fodtøj er vigtigt!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *