Selv farmorarme forsvinder ved brug af X3bar

Nu er det ikke kun kvinder, som får farmorarme, når de bliver ældre, derfor tager jeg emnet op her på bloggen. Men jeg vil nu alligevel fremhæve min farmor, for hun kombinerer nu hjemmetræning med sin elskede yogatræning, som desværre blev lagt ned af corona-virussen tidligere på året.

Bestyrtelsen var stor hos min farmor og de øvrige damer på holdet, som hun går til yoga med, da alt blev lukket ned i starten af marts. Hvad skulle de nu stille op med al den energi, som de sædvanligvis lagde i deres yogatimer?

Hjemmetræning er sagen

Kæk som jeg er, foreslog jeg hjemmetræning som en umiddelbar løsning, men det faldt ikke helt i så god jord hos min farmor, for yogatræning er jo ikke bare yogatræning – det er så meget mere. Jeg syntes nu alligevel, at hjemmetræning kunne være en del af løsningen, så jeg søgte ihærdigt på internettet efter muligheder, selv om farmor var lidt skeptisk.

Men den skepsis forduftede nu snart, da jeg en lille uge inde i nedlukningen arriverede med en stor pakke på farmors adresse. Jeg havde fået fingrene i en total fed udstyrspakke fra X3bar, som passede perfekt til min farmors træningsbehov. Ydermere var det jo smart, at hun ikke skulle ud ad døren for at motionere – alting bliver bare det nemmere med hjemmetræning lige ved hånden.

Farmødre bliver hooked på X3bar og hjemmetræning

Stille og roligt begyndte hjemmetræning at falde i min farmors smag, og hun var meget taknemmelig for min indsats. Hun fandt nemlig ud af, at konceptet fra X3bar faktisk var ganske effektivt til at holde de værste deller væk fra livet i de tre måneder, som nedlukningen varede.

Jeg tvivler på, at X3bar har lidt nød under corona-krisen, for min farmor delte ud af gode erfaringer til resten af yogaholdet, så nu er de alle sprunget med på dillen med hjemmetræning, men heldigvis ikke hver for sig. Så nu står den både på yoga og hjemmetræning for alle de ældre damer, for man vil jo gerne holde de dér farmorarme væk fra livet, så længe det er muligt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *