Bagermestre bruger revolutionerende grain solution

Glæden var stor blandt de professionelle bagermestre i bagerlavet, da firmaet bag grain solution, iGrain endelig åbnede en filial i Danmark. Som de fleste nok ved, er korn et vitalt basisprodukt for bagermestre, da mel er hovedingrediensen i praktisk talt alle brød og kager.

Derfor går vi som bagermestre også vældig meget op i kvaliteten af vores melprodukter, men grundet forskellige opbevaringsforhold rundt om i Danmark er det ikke altid, at kvaliteten er, som vi gerne vil have den. Derfor blev vi i ekstra godt bagerhumør, da vi erfarede, at iGrains grain solution nu endelig var en opbevaringsmulighed for os i Danmark.

Derfor spiller grain solution så stor en rolle for melets kvalitet

Temperatur og fugtighed spiller en altafgørende rolle for kornets holdbarhed, når først det er høstet og kørt på fjernlager. Den viden har man vidst i århundreder, men det er først med de moderne og yderst højteknologiske kornsiloer, som f.eks. iGrains grain solution, at det er muligt at opbevare uforarbejdet korn på en sådan måde, at dets holdbarhed forlænges med mere end et år.

Takket være de specialfremstillede ventilatorer og luftfugtighedsmålere i siloerne, er det lykkes iGrain at revolutionere måden at opbevare korn på. Som forbruger vil du både kunne smage, mærke og dufte kvalitetsforandringer efter vi er gået over til grain solution. Nu anvender vi kun grain solution som vores kornlagerløsning.

Brødkrummen er mere sprød, og føles især godt i munden ved den aktuelle tyggeaktivitet, og duften – ej at forglemme – er blevet meget mere karakteristisk, fordi man ikke længere fornemmer den lidt mugne smag som tidligere. Både som forbruger og som bager er der af indlysende grunde mange fordele ved at benytte grain solution som opbevaringskammer for kornsorter. Bagerne får et velforarbejdet produkt i hånden, og forbrugeren får et fantastisk slutprodukt i munden og maven.

iGrain løser bagermestres mareridt

Før vi havde mulighed for at benytte os af grain solution, var det ikke sjovt at være bager i butikken, men nu går alting som en leg, fordi råvarerne er så meget bedre at bearbejde. Så vi holder fast i grain solution som vores nye kornopbevaringsmulighed – både for vores egen skyld, men også for din som forbruger.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *