Vil du også have en bæredygtig hjemmeside?

I takt med internettets kolossale betydning for både virksomheder og private bygges der stadig flere og flere datacentre rundt om i verden. Herhjemme er det nye datacenter i København, AdeoDC, det seneste skud på stammen, og de tilbyder tilmed bæredygtige løsninger inden for it-området.

Co2-neutrale hjemmesider har vi hørt om længe, og der er næppe en virksomhed med respekt for sig selv eller sine kunder, som ikke abonnerer på denne service, men som det nye datacenter i København er et levende bevis på, kan vi sagtens satse højere og vildere, og nå endnu længere.

AdeoCD og Albertslund Forsyning går sammen om bæredygtige it-løsninger til dig

Det er ingen nyhed, at datacentre bruger enorme mængder af energi til at servicere kunderne, men hos AdeoDC har man været forudseende og tænkt i nye baner for at ressourcemaksimere. Derfor har virksomheden i samarbejde med Albertslund Forsyning startet et projekt, som handler om at levere overskudvarme til indbyggerne, så denne energi ikke bare ryger ud i den blå luft.

For borgere i Albertslund er det en rigtig god nyhed, for med denne aftale sparer de både på energien og betaler samtidig mindre for ditto. Og der er meget at spare på den konto som forbruger i Albertslund, for det nye datacenter i Købehavn tilbyder de mest omfangsrige totalløsninger inden for it-ydelser. Deres totalløsninger omfatter serverplads, kølning, strømforsyning og datasikkerhed, og det er 24/7 året rundt.

Som kunde hos det nye datacenter i København er du og din virksomhed dermed sikret adgang til dine servere og data uanset, hvor eller hvornår du har behov for at tilgå dine data. Og med personlig kode og adgangsbrik er du sikret, at kun du eller en betroet medarbejder kan få adgang til din virksomheds data.

Grøn IT og AdeoDC er vejen frem mod en grønnere teknologi

Som kunde i AdeoDC er du ydermere sikret fleksible serviceaftaler, og som det eneste datacenter i København tilbyder de dig altid muligheden for at genforhandle indgåede aftaler, hvis dine behov skulle ændre sig hen ad vejen.

AdeoDC er dit nye datacenter i København – gør dig selv, din virksomhed og resten af verden en bæredygtig tjeneste, og få lagret dine data sikkert og trygt 24/7 året rundt hos AdeoDC i København.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *