Sommer bilvask i Odense

Sommeren er over os og det er blevet tid til at få vasket bilen. Den skal skinne i solstrålerne og alle skal vende sig om og kigge efter min gamle mercer. Jeg har vasket min bil i mange år men efter jeg prøvede at få vasket min bil hos Cotti Rens er jeg stoppet. De produkter de bruger er langt bedre end det jeg køber i Thansen. Udover det er deres teknikker meget bedre end mine. Jeg kan se at de vasker merceren meget mere grundigt og det er pengene værd.
Cotti Rens Odense er efter min mening det bedste renseri i Odense. 

Jeg vælger altid Cotti Rens allround Bilvask – og de har erfaring. Cotti Rens har ligget i Odense i over 50 år og er nok det mest kendte vaskeri i Odense. 

Merceren har det ellers godt. Fået nye sommerdæk på og en dybdegående rens i kabinen. Den har snart 150.000 km på bagen så det kan selvfølgelig godt ses på den. Selvom den er ved at være en gammel dame er jeg stadig glad for hende og kunne aldrig finde på at skifte hende ud. Nu får hun lidt make up på hos Cotti Rens bilvask også burde hun være klar igen. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *