Kom lidt væk fra konen: Lej kontorhotel i Albertslund

Som freelance journalist kan jeg jo ofte sidde hvor som helst og skrive, og det gør jeg også gerne. Men indimellem er det nu alligevel rart at have et kontor, hvor jeg kan trække sig tilbage og hellige mig skriveriet. Derfor sprang jeg også til, da jeg fik tilbudt et fysisk lokale i et kontorhotel i Albertslund forleden dag.

Det storkøbenhavnske kontorhotel i Albertslund er nu ikke ukendt for mig, for jeg har igennem længere tid haft professionel firmaadresse der med mulighed for at leje mødelokaler. Det er ikke så tit, jeg har behov for dette, men det hænder da i ny og næ, og så er det altid rart at kunne byde forretningsforbindelser eller nye kunder velkommen i de rette omgivelser.

Skab dit eget produkt i professionelle rammer

Hos Adeoos er der virkelig tænkt på det hele for at skabe de mest optimale rammer for netop din virksomhed, så jeg blev virkelig glad, da lejligheden bød sig til i det fashionable kontorhotel i Albertslund. Sandt at sige har jeg nemlig gået og savnet de rigtige fysiske kontorfaciliteter, hvor jeg kan have alle mine opslagsbøger og al andet journalistisk materiale liggende frit fremme.

Netop det har aldrig rigtigt kunnet lade sig gøre i vores københavnerlejlighed, men det åbner jo så op for andre muligheder. Så da jeg fik tilbud om at leje fysiske kontorlokaler hos Adeoos, så sprang jeg altså til, for der er så mange goder ved at leje sig ind i et kontorhotel i Albertslund.

Først og fremmest er det jo et kontorfællesskab, så man kan vælge alt lige fra eget kontorlokale til fælles kontorlokale, og så selv om man er selvstændig erhvervsdrivende. For nogle giver det et andet drive i hverdagen at sidde sammen med andre, så det er der også mulighed for i luksuriøse kontorhotel i Albertslund.

Derudover får man bemandet reception med elektronisk adgangskontrol for slet ikke at tale om gratis parkering og rengøring med oveni prisen. Det er da et scoop af dimensioner, når vi taler kontorhotel i Albertslund.

Adeoos skaber de optimale rammer for din virksomhed

Så Adeoos har tænkt på alt – jeg skal blot koncentrere mig om at få lagt sidste hånd på den biografi om H. C. Ørsted, som jeg så længe har ventet på at skrive færdig, og i disse rammer på et kontorhotel i Albertslund med fred og ro til fordybelse kan jeg simpelthen ikke forlange mere. Det er en drøm, der går i opfyldelse!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *