Så er der mandeaften på Floras

Så er restauranterne endelig åbne igen og konen har lovet mig at passe børnene på Lørdag. Derfor har jeg skrevet til alle gutterne og fået samlet dem alle sammen. Vi skal holde mandeaften på Floras og jeg kan slet ikke vente. Jeg har savnet en stor bøf og et par gode øller. 

Jeg har været inde på deres hjemmeside og allerede fundet hvad jeg skal bestille.Hvordan lyder det her:  “Ribeye – Mør ribeye med kraftig fedtmarmorering, der fremhæver oksekødssmagen – serveres med valgfri kartoffel og dagens garniture” ej hvor lyder det altså lækkert.
Jeg elsker Ribeye og jeg bestiller selvfølgelig bearnaise sauce. 


Et par af gutterne kommer fra sydsjælland og derfor giver det god mening at finde et godt Steakhouse på Vesterbro til os. Det er jo mandeaften så selvfølgelig skal vi have en stor saftig rød bøf. Ikke noget vegetarisk eller sushi til os. Vi vil have et stykke lækkert kød.

Udover kødet håber jeg at de har en god brown ale eller måske IPA. Jeg har brug for en kraftig øl til en bøf. Tynd pilsner som Tuborg eller Carlsberg er altså for tyndt til mig.

Jeg har lovet konen at være hjemme inden kl. 1 men lad os nu se hvad der sker.

Kan godt være det ender med at jeg står helt alene på et diskotek kl. 5 om morgenen 🙂 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *