En elektriker man kan stole på

Når strømmen lige pludselig går og man har brug for hjælp så er det dejligt at have en elektriker man kan stole på. Uffe Hansen og hans selskab U.H. El-service er lige præcis det. Da vores strøm gik og vi havde ingen ide hvorfor så ringede vi til Uffe. Vi bor lige udenfor Horsens og han er den bedste elektriker i Horsens omegn.

Vi ringede og hurtigt efter var U.H. El-service udenfor vores dør. De kom ind og fik lokaliseret problemet hurtigt. De fiksede problemet hurtigt og det var drengene meget glade for. De havde jo ikke kunne spille Playstation uden strøm og det er jo hele deres liv i de her corona dage. 

Jeg har før brugt andre elektrikere da jeg boede i Vejle og dem ville jeg aldrig skrive godt om. Jeg respekterer U.H. El-service for deres ærlighed og professionelle attitude.

Hvem er jeres elektriker i Horsens området?

Nu håber jeg at jeg kan finde en vvs mand som jeg også kan stole på. Jeg ville elske altid at have en at kunne ringe til på samme måde som jeg har det med U.H.

Ellers har vi det godt her i Horsens og nyder endelig at kunne være ude igen. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *