Garageporten over dem alle

Jeg har i mange år ønsket mig en garageport. Når man går så meget op i sin bil som jeg så gør det ondt at lade den stå på gaden. Derfor har jeg i mange år plaget konen om at få lov til at renovere garagen og få en verdensklasse garageport så jeg kan parkere min anden “skattebasse” indenfor. Efter mange års forhandling fik jeg endelig lov til af konen. Så jeg har brugt de sidste måneder på at eftersørge det bedste garageports firma i Danmark. Jeg har brugt en masse timer på google og fundet en masse inspiration på Pinterest.

Nu ved jeg hvad jeg vil have. Jeg vil have en grå garage med en hvid garageport. Garageporten skal være en ledhejseport og den skal kunne åbnes fra bilen med en fjernbetjening.

Efter al min research fandt jeg frem til at jeg ville bruge Valport skræddersyet løsning – jeg er kontrolfreak og jeg ville meget gerne bestemme alt og alle detaljer.
Derfor gav denne løsning super god mening da de på den måde kunne opfylde alle mine ønsker.
Efter lidt forhandling frem og tilbage blev vi enige og jeg går nu og venter på at Valport kommer forbi og starter arbejdet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *