Tid til en ny bil

Corona krisen er over os! Forbrugsfesten er ovre og alle bilmærkerne ligger derfor inde med en masse biler de ikke kan komme af med. Derfor er det derfor blevet tid for mig at skulle købe en ny bil. Jeg elsker et godt tilbud og jeg håber at denne krise tid kan hjælpe mig med at få den Mercedes A-klasse som jeg altid jeg ønsket mig.

Men inden jeg kan købe en ny skal jeg først finde ud af hvad jeg stiller op med den gamle. En ven fortalte mig om skrotbil.net og at jeg kunne få betaling for min bil med det samme.

Det tiltalte mig og jeg havde faktisk ikke troet at man kunne få en så stor skrotpræmie. Det er næsten nok til at dække min udbetaling! Jeg har tænkt mig at køre ned til Skrotbil i morgen også direkte videre til Mercedes Ejner Hessel Hvidovre bagefter. 

Jeg har ville have en Mercedes A-klasse siden den nye version blev introduceret for 4-5 år siden. Det er en lækker og stilren Golf selvom motoren er langt bedre. Udseendet er lige i øjet og selvfølgelig skal jeg have den i sort! Den lækreste bil fra Mercedes udover GLS’en men det er en anden pris klasse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *