Sikre mit hjem mod indbrudstyve

Vi skal på ferie og jeg er lidt bekymret for at forlade huset for så at komme hjem til et hus, der har været udsat for en indbrudstyvs lune. Faktisk er det ikke kun her i ferieperioden, at jeg har det sådan, det gælder også juleaften og egentlig også bare i hverdagen, når jeg tager på arbejde. Jeg gruer for at komme hjem til et hus, hvor alt er endevendt. Bare tanken om, at en fremmede har rodet i mine ting, kan få det til at løbe koldt ned ad ryggen på mig. Nu har jeg opdaget, at en glarmester i Roskilde har løsningen.

Sikkerhedsfilm

Jeg kontaktede Glarmesteren i Roskilde og spurgte om han kunne hjælpe mig med mine udfordringer. Jeg fortalte om mine bekymringer angående indbrud og han forklarede, at han gerne ville hjælpe og at kunne montere en sikkerhedsfilm på vinduerne, så de er meget svære at slå itu med f.eks. en mursten. Han fortalte, at sikkerhedsfilmen består af en kraftig og glasklar polyesterfilm, der omdanner almindelige glasoverflader til stærkt sikkerhedsglas. Sikkerhedsfilmen blokerer ydermere for 99% af solens skadelige UV-stråler – så den beskytter også mit inventar mod falmning. Glarmesteren i Roskilde fortalte også at i ca. 20 % af tilfældene er tyven kommet ind via en knust rude (Kilde: Bolius) – men filmen skulle gøre glasset stærkere, så tyven ikke kan komme ind eller skal bruge mere tid. I de fleste tilfælde opgiver tyven. Skulle uheldet være ude og glasset alligevel går itu, så vil glasskår og splintre klistre sig fast til filmen, og dermed beskytte omgivelserne mod skade.

Helt usynligt

Vi aftalte, at Glarmesteren i Roskilde skulle komme forbi ugen efter og montere polyesterfilmen på mine vinduer og jeg må indrømme, at jeg var lidt skeptisk inden filmen blev påført. Jeg var lidt bange for, at det ville skæmme ruderne, men mine bekrymringer var helt unødbendige. Det er simpelthen så flot lavet og man kan slet ikke se det. Ruderne er helt klare og jeg er bare så glad og tilfreds. Jeg kan varmt anbefale Glarmesteren i Roskilde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *