Sommerfest i firmaet

I den virksomhed, som jeg er ansat i, har vi tradition for at holde en hyggelig sommerfest. Vi går alle sammen op i mad og vine og i det daglige har vi mange snakke om mad, både hverdagsmad og festmad. Der er jævnligt udveksling af opskrifter og tips. Maden er derfor altid et vigtigt omdrejningspunkt til vores fester og der påhviler arrangørerne et stort ansvar, når de skal udvælge leverandørerne af mad og drikkevarer.

HR vælger tapas catering

I år var det HR-afdelingen, der havde det ansvarsfulde hverv, at stå for maden og de valgte tapas catering, hvilket nok især hænger sammen med, at HR-chefen besøger Spanien flere gange årligt og har gjort det i de sidste 15 år. Hun er helt vild med at tilbringe tiden på forskellige tavernaer og bare sidde i solen og nippe til alle lækkerierne i form af små retter. Hun kommer altid hjem glædestrålende og solbrændt og beretter om alt den lækre mad hun har indtaget. Vi holdt festen her i juni og jeg må sige, at jeg var meget positivt overrasket.

Spansk autencitet

Alle retterne var anrettet på små træfade og råvarerne var virkelig udsøgte. Det var næsten som om vi var i Barcelona. Det var Casa Lola, der stod for alt den skønne mad og de reklamerer da også med, at alle kokkene har spansk baggrund og de gør meget ud af, at madoplevelsen skal være så autentisk som mulig. Der var både kolde og varme anretninger og vi smagte bl.a. på: Serrano skinke importeret fra Spanien, Baiona pølse af svin, lagret med sort peber, vildsvin pølse af spanske vildsvin, 12 mdr. -Manchego ost, Gedeost fra geder i det spanske højland samt Mandel & oliven tapenade. Derudover var der vegetarretter i form af: Tortilla de patatas, der er en spansk kartoffel omelet med hjemmerørt alioli på toppen, Frisk tomat salat, friteret blomkål samt hjemmelavede mini kroketter af vilde svampe med en spansk salsa som dip. Alting var bare så lækkert og udsøgt. Jeg kan varmt anbefale Casa Lola og jeg tror, at jeg selv vil bestille mad derfra, når vi skal holde fest eller måske bare en lille sammenkomst. Jeg overvejer om vi måske skulle smutte forbi deres restaurant en dag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *