Hårfjerning

Jeg vil gerne dele min personlige oplevelse med hensyn til noget som vi mænd måske ikke så ofte taler om, nemlig hårfjerning på mænd. Vi har i årevis hørt om kvinder, der fjerner hår på benene, under armene og mere intime steder, mens mænd hidtil har skulle have hår på brystet. Men sådan er det ikke længere. Mænd må stadig gerne have lidt hår på brystet, men det skal være trimmet. Antallet af mænd, der får fjernet hår på kroppen er eksploderet. I det hele taget er body grooming blevet en naturlig del af både kvinders og mænds hudpleje rutiner. Jeg gør det hovedsageligt for min egen skyld fordi det giver mig velvære, men jeg vil da ikke lægge skjul på, at min kæreste ikke er vild med behåring på min ryg, mine hænder og det mere intime sted.

Barbering versus voksbehandling

Jeg plejer at fjerne den uønskede hårvækst med en skraber, men hårene vokser meget hurtigt ud igen og det er faktisk svært at nå om på ryggen. Jeg har læst, at mænds hår på ryggen kan blive op til 5 cm lange og ja, det synes jeg ikke om og det gør min kæreste heller ikke. Heldigvis er mine hår ikke så lange, men de er som sagt svære at nå og for det meste har min kæreste hjulpet mig, men nu har jeg fundet et sted, hvor de reklamere med: Hårfjerning mænd. De benytter voks til hårfjerning og fordelen er, at hårene bliver trukket ud af hårsækkene og at det tager 1 til 1½ måned før hårene er vokset ud igen. De nye hår, der vokser ud efter en voksning er bløde, hvorimod de hår, der vokser ud efter en barbering, giver stive stubbe. Ydermere er der den gevinst, at vokser man hår jævnligt, så bliver hårsækkene ’dovne’, og efterhånden vokser der færre og færre hår ud igen. Modsat en barbering, hvor hårene bliver ’skåret over’. Her vil man ofte få mere hår, fordi der tit efter en barbering begynder at vokse to hår ud af én hårsæk

Anbefalelsesværdigt

Jeg kan kun anbefale det og ja det gør lidt ondt de første gange, men efterhånden bliver der færre hår og det gør mindre og mindre ondt for hver gang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *