Skrot din bil nemt og hurtigt hos Skrotbiler

Er det på tide, at din gamle bil bliver skrottet? Og leder du efter et professionelt autoophug, der kan klare opgaven for dig? Så har jeg en god anbefaling til dig! Her forleden fik jeg nemlig selv skrottet min bil – og det hele gik bare så dejligt nemt og hurtigt, og jeg fik et kontant beløb med mig med det samme.

Jeg havde i længere tid tænkt på, at det kunne være rart at få skrottet min gamle bil, der alligevel bare stod og samlede støv, og som det slet ikke kunne betale sig at videresælge til en autoforhandler. Den var simpelthen for medtaget, og den ville desuden aldrig gå igennem syn uden meget fordyrende reparationer. Derfor gik jeg i gang med at afsøge markedet og undersøge mulighederne for at få skrottet bilen, og jeg fandt hurtigt frem til Skrotbiler, som allerede kunne ekspedere mig den næste dag.

Jeg skulle praktisk talt ikke røre en finger

Jeg lavede nemt og enkelt en aftale med Skrotbiler, og de ville komme den efterfølgende dag og afhente bilen kvit og frit. Bilen kunne jo ikke køre længere, så det ville have været et stort projekt for mig, hvis jeg selv skulle stå for transporten, men det klarede Skrotbiler.

De kom på det aftalte tidspunkt, og lavede den endelige vurdering – jeg havde fået et prisoverslag over telefonen på baggrund af mærke, kilometertal og årgang. Da de så bilen fik jeg et par hundrede oveni den lovede skrotpræmie, lækkert. Pengene fik jeg udbetalt kontant, og de sørgede desuden for at afmelde nummerpladerne på motorkontoret. Det hele var overstået på ganske få minutter, og jeg kunne glæde mig over et ekstra pengebeløb, som jeg nu kan forsøde hverdagen lidt med – og så slap jeg endda selv for at stå for transporten!

Jeg kan kun anbefaler Skrotbiler, hvis du har en skrotbil stående, som du gerne vil af med!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *