Sparvath Rengøring – Den bedste rengøring i byen

I dag kommer mit blogindlæg til at handle om et emne, som de fleste måske mener, er en smule kedeligt, nemlig rengøring! Men når folk gør et godt stykke arbejde, synes jeg altså, at det fortjener en anbefaling. Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg selv hader at gøre rent – ikke fordi jeg er doven, en simpelthen fordi, at jeg gerne vil bruge min sparsomme fritid på det, der betyder noget for mig. Derfor synes jeg ikke, at rengøring er noget, jeg vil selv vil bruge tid på, og da jeg både har en lejlighed og et kontorlejemål, hvorfra jeg blandt andet sidder og skriver på min blog, kan der nemt gå flere time rom ugen med rengøring.

Jeg har flere gange forsøgt mig med eksterne rengøringsfirmaer, men er alt for ofte endt med at blive skuffet – og i sidste nede endt med selv at stå med flere af rengøringsopgaverne. Men NU har jeg endelig fundet et rengøringsfirma, der har de samme høje standarder, som jeg selv har!

Sparvath Rengøring er navnet, og de kan både hjælpe med at gøre rent i private hjem og hos virksomheder, skoler og andre offentlige institutioner. Det er meget smart for mig, der både vil have gjort rent hjemme hos mig selv og på kontoret, at jeg kun behøver at have et rengøringsfirma tilknyttet.

Skræddersyet rengøring til erhverv

Nu er mine kontorfaciliteter ikke de største i verden, men derfor skal der jo stadig gøres rent, og det er vigtigt for mig, at min kontor er et sted, hvor jeg kan være effektiv, og som samtidig giver min inspiration. Med Spartvath Rengøring har vi lavet en ugentlig aftale, hvor de kommer fast og støver af på alle overfalder, støvsuger og vasker gulv. En gang om måneden bliver der desuden pudset vinduer. Rengøringen er altid til perfektion, og hvis der er noget særligt, jeg vil have rengjort – eksempelvis skabe og skuffer – finder vi også ud af det.

Jeg kan kun anbefaling Sparvath til rengøring til erhverv – de gør det nemt for dig at have et rent og indbydende arbejdsmiljø.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *