Ting der er værd at overveje ved køb af brugte biler

Hvis du ligesom jeg har været ude og købe bil, så ved du hvor vanskeligt det kan være. Det er faktisk ekstra slemt når du køber brugt. Godt nok er prisen lavere, hvilket gør det et “mindre køb” end hvis den var sprit ny. Det er dog stadig en spand penge du skal af med, og det er derfor rigtig vigtigt at få noget godt. Du kan derfor med fordel gå til en forhandler af brugte biler, frem for at købe fra en privat person. Dog skal du til tider stadig være forsigtig, da ikke alle forhandlere af brugte biler er lige gode. Nogle er f.eks. ikke lige grundige med deres syn og test af den brugte bil. Derfor er det vigtigt at finde en forhandler med gode anmeldelser.

For folk der ikke er super velkendt med biler, motor, osv. anbefaler jeg altid at gå til en bilforhandler. Det er fordi hvis du køber fra en privatperson, er DU nødt til at vurdere og teste om der er noget galt med det her ting. Du kan spare en del penge, da det ikke går gennem forhandleren, men du er også bare selv nødt til at være i stand til at gennemskue eventuelle fejl og mangler. Det er nemlig den sikkerhed du køber hos en forhandler. Samtidig kan du også få en rigtig fordelagtig servicepakke, når det er du er i gang hos en forhandler. På den måde er du altid sikret en bil i god stand.

Forhandler af brugte biler med styr på branchen

Her på redaktionen har vi har selv tidligere købt brugte biler, både privat og fra forhandlere. Vil derfor også gerne give en anbefaling ud fra vores oplevelser. Hos os er vinderen helt klart Aunsbjerg. Aunsbjerg er en bilforhandler af nye og brugte biler, i 90 år. Det har rigtig mange gode anmeldelser og styr på faget der. Vi anbefaler derfor også helt klart at få en serviceaftale hos dem. De har nogle forskellige servicepakker, både til privat og erhverv til forskellige behov. Du kan derfor være sikker på du kan finde noget der passer til dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *