Spændende og anderledes julefrokost i Køge

Jeg elsker jul! Men alligevel er det lidt som om, at julen altid kommer som lidt af et chok, og pludselig har jeg travlt med alle forberedelserne_ planlægning af årets julefrokoster, indkøb af julegaver og klargøring af årets julemiddag. Der er nok at se til!

I år vil jeg faktisk sige, at jeg har overgået mig selv, for jeg har nemlig været tidligt ude med planlægningen af julefrokosten med mine nærmeste venner. I år skal julefrokosten foregå i Køge på Restaurant Limone, som jeg er helt sikker på, kommer til at danne nogle hyggelige rammer om festlighederne.

Julefrokost i Køge med et italiensk tvist

Mine venner bor lidt spredt rundt på Sjælland, så jeg tænkte, at vi skulle mødes lidt udenfor København, så det er nemt for alle at komme til. Jeg fandt hurtigt frem til Restaurant Limone gennem Google, hvor jeg faldt over deres lidt anderledes julemenu, der består af skønne italienske retter og specialiteter. Et godt alternativ til den klassiske, lidt tunge danske julemad, som man i forvejen får flere gange op til juleaften.

Da jeg så menuen ringede jeg straks til restauranten, så jeg kunne komme i gang med planlægningen. Dog viste det sig hurtigt at blive en nem opgave – Restaurant Limone tager sig nemlig af alt et praktiske, både selskabslokale i restauranten, drikkevarer og den italienske julemenu. Så nu glæder jeg mig bare til at dele nogle hyggelige timer sammen med mine venner, hvor vi skal nyde de lækreste italienske klassikere. Jeg er sikker på, at det bliver et hit blandt vennerne!

Og så er jeg egentlig bare glad for at jeg kan overlade julefrokosten til professionelle i år, så jeg selv slipper for indkøb, madlavning, borddækning osv. Jeg er meget tryg ved at overlade det hele til Restaurant Limone – skal du også holde julefrokost? Så kan jeg kun anbefale at give dem et kald!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *