Tonen skifter med printerpatroner fra Tonerland.dk

… til det bedre.

Da jeg var lille var jeg meget glad for en bestemt tegnefilmsfigur, der altid sagde ‘lav verden om til farver og striber’. Jeg husker ikke hvad figuen hed, og det er først nu hvor jeg er blevet voksen og har fået et kontorjob, at jeg har forstået hvor vigtigt et budskab det faktisk er.

Men det kan være svært at lave verden om til farver og striber, hvis man ikke har maling. Og det dér med at løbe tør for farve, det er desværre et tilbagevendende problem på min arbejdsplads. Faktisk sker det som en natorlov mindst én gang hver uge, og når det ser er der vild panik og forvirring på kontoret.

Folk sidder og rokker i krogene eller farer febrilske rundt mellem hinanden, når printerpatronerne er tomme, og ingen kan få printet ansøgninger, opgørelser eller billedet af den LOL kat, som praktikkanten gerne vil sætte op på opslagstavlen, til alles fælles glæde.

Men nu skal det også være slut, for nu har vi fundet en webshop, der kan leverer ikke bare billige men også hurtige printerpatroner – altså levering er hurtig… ikke patronerne. Tonerland.dk leverer fra nu af vores printerpatroner, så vi slipper for at samle paralyserede kontormedarbejder op i gangene og undgår de værste former for rystelser og krisehjælp, når printerpatronerne er tomme.

Vi kan få præcis dem, som vi skal bruge til vores kopimaskiner i den rigtige type og det hele, og vi får den nu ugentligt leveret, så de kommer til den tid, som vi skal bruge dem, men uden at vi behøver at gøre ekstra meget plads til opbevaring af et større lager (vi er et meget lille kontor, til alt for mange personer i forvejen).

Så nu har råen igen sænket sig over det lille kontor, og alle føler sig godt behandlet samt trykke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *