Voice-over

Voice-over også kaldes speak er en betegnelse for den indtaling er er på film, radio, reklamer, spillefilm mm. 

En voice over optages i et lydstudie

Voice-over optages i et lydstudie, hvorfor lyden er isoleret, og har god akustik.

Hvem tilbyder voice-over i Danmark?

Der findes flere firmaer der tilbyder hjælp til professionel indtaling, vi kan særligt anbefale Voiceresort. Der er rigtig dygtige til voice-over/speak. De har et meget bredt udvalg af skuespillere, og professionelle. Voiceresort tilbyder også mange forskellige sprogvariantioner i deres brede udvalg, så hvis du leder efter spansk voice-over, eller tyske, så vil de også kunne komme dit projekt til livs.

Hvor skal du bruge voiceover?

Voice-over er særligt anvendt i reklamebranchen, her bruger man voice-over til, at promovere en virksomhed via. reklamefilm. Herudover bruger man også voice-over til tegnefilm, oplæsning og radio. Hvor du kan gøre brug af voice-over, afhænger selvfølgelig af hvad du laver.

Det er vigtigt at vælge den rigtige stemme

Det er utrolig vigtigt at vælge den rigtige stemme til opgaven. Derfor bør du være på udkig efter en leverandør, der matcher det behov, som du gerne vil dække. Hvis du f.eks gerne vil lave en reklamefilm, så bør du lede efter en stemme der er troværdig, og dermed kan sælge. Hvis det f.eks er til en spillefilm til børn, bør du lede efter en rar stemme, der vil kunne få børnene til at elske den rolle, som stemmen nu skal have i filmen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *